Resan till Portugallien

Snart bär det av. Vi kommer att bo i Portugal en tid i min sambos familjs lägenhet utanför Lissabon. Det är första gången jag bor utomlands. Jag är lite nervös men mest exhalterad. Jag har ju varit där förr och vet på ett ungefär hur det är. Dessutom är lägenheten större än den vi har i Stockholm så det kommer att kännas lyxigt att ha så mycket yta. Och lyxigt att caféområdet vid havet ligger en fem minuters promenad bort. Ser fram emot att traska där med barnvagnen och möta en påfågel eller två. Jag kommer förmodligen att föräta mig på Pastel de nata och portugisisk ost under vistelsen men det får det vara värt.
 
Fattar inte riktigt att vi faktiskt kommer att göra det här. Vi har sagt att "vi borde ju passa på att göra ditten och datten nu under föräldraledigheten" men det har ändå känts lite läskigt att faktiskt göra slag i saken. Jag är stolt över oss! Nu försöker jag packa smart och tänka ut vad vi kan tänkas behöva där borta. Om en dryg vecka far vi.
 
 
 
Portugal | barn, bo utomlands, föräldraledig, mammaledig, portugal, resa | |
#1 - - Maria Ekblad:

Åååh vad härligt det ser ut. Och det är ju fantastiskt kul att göra sådana saker ibland. Vi bodde i Japan en sommar och det var jättespännande!

Svar: Å, det kan jag verkligen tänka mig att det var! Det ska bli så kul att uppleva hur det är att bo i ett annat samhälle än det svenska.
snickis.blogg.se

#2 - - Millan:

Men vad härligt! Hur länge är ni där?

Upp