TBT: En lägenhet i Berlin

Första och enda gången jag har varit i Berlin bodde vi hos en kompis vid Rathaus Neukölln. Den lägenheten, alltså, den har etsat sig fast i mitt minne. Jag kände för att aldrig lämna huset. Bara vara där jämt och bläddra i gamla lexikon och seriealbum och dricka kaffe ur farmoderns servis. En gång i tiden avskydde jag färgen orange, men efter att ha suttit på de där stolarna i köket har jag ändrat mig. Orange - snygghetens färg. Särskilt tillsammans med trä och rosa. Nästa gång jag flyttar ska jag inspireras av den där lägenheten. Lägenhetsinnehavaren gav mig för övrigt en av de rosa kopparna, så den får bli min ledstjärna vid nästa inredningstillfälle.
 
TBT | |
#1 - - ISA:

sista bilden kändes verkligen Berlin! så charmigt på något skumt sätt!

#2 - - Johanna:

Fint!

#3 - - Patrik at Brass&Gold | En inredningsblogg på Hannas Room:

Jäklar va snyggt detta är! Älskar alla bilder tror jag! Boken om kroppen där med anatomi är ju så underbar att jag inte vet var jag ska ta vägen! Vill ha!

Svar: Vill också ha den! Det är hans farmors gamla lexikon. Massa bilder som gick att veckla ut. Påkostat och supersnyggt.
snickis.blogg.se

#4 - - Aletheiali:

Älskar stilen och stämningen! Och köksbordet och stolarna, nostalgi då mormor hade just såna.
Du förmedlar verkligen känslor i dina bilder och text. ( var som en novell inlägget om templet i Kyoto) <3

Svar: å, tack vad glad jag blir! ja, ljuset i den där lägenheten gjorde allt så hemtrevligt. din mormor hade bra smak. ;)
snickis.blogg.se

Upp